Våra tjänster

Vi erbjuder tvätt, polering, vaxning, mindre lackreparationer,  samt rengöring in- och utvändigt. Det kan också ingå motortvätt, fälgtvätt, lackkonservering och polering av strålkastare  för att nämna några delar. Utbudet skiljer sig åt mellan våra verkstäder så kontakta därför din närmaste verkstad för att få ett förslag.

På flera av våra anläggningar kan vi tvätta din bil, både med maskintvätt och handtvätt.

Vi förvarar gärna dina däck hos oss på BestDrive. I förvaringspriset ingår att vi tvättar dina hjul, gör en däckdjupsmätning och analys av skicket.

Om du har råkat ut för en punktering eller annan däckskada hjälper vi dig att reparera detta. Våra däckreparationer är av hög kvalitet och låter därför dina däck rulla länge vid en reparation, även om de blir utsatta för både värme och högt tryck

Rätt hjulinställning kan bidra till ökad livslängd på dina däck samt minska bränsleförbrukningen. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hos den här verkstaden kan du själv boka tid direkt från hemsidan.  Klicka på “Tidsbokning i menyn på hemsidan”, sedan skapar du ett konto och bokar därefter en ledig tid som passar dig.

Vi hjälper dig med allt inom däck och fälg, inklusive montering, balansering och skifte av dina hjul. Detta för att de ska rulla så smidigt och säkert som möjligt på vägarna.