Däckservice i Hässleholm

Vi utför däckbyte på personbilar och lastbilar.

Rätt däck är av största betydelse för din säkerhet och komfort i bilen. Därför är det viktigt att du vänder dig till kunniga tekniker när det är dags att laga eller byta däck. Vår erfarna personal på BestDrive Hässleholm ger dig rätt hjälp.

 

Verkstad och jourbil

Du kan vända dig till oss för lagning av punktering på alla sorters däck. Kan du inte själv ta dig till oss med ditt fordon är det bara att slå oss en signal på 0451 – 100 02, så kommer vi till dig med vår servicebil så snabbt vi kan.

 

Köp dina däck hos oss

Hos oss kan du också köpa kvalitetsdäck från Continental och Bridgestone. Genom oss får du dessutom tillgång till vårt breda kontaktnät bland däckleverantörerna. Skulle vi inte ha det du letar efter i lager kan vi snabbt och enkelt beställa det.

 

Byte till vinter- och sommardäck

Vi tar drop-in i mån av tid, men i högsäsong blir det snabbt fullbokat. Vänta alltså inte till sista stund med att byta däck. Kontakta oss idag för boka tid eller höra mer om vad vi kan erbjuda dig.

Förresten! Glöm inte att däckens förvaring är avgörande för hållbarheten. Vi har ett nytt däckhotell med perfekta förutsättningar för dina däck.

 

Kontakta oss:

BestDrive Hässleholm

Helsingborgsvägen 12
28149 Hässleholm

 

Ring oss på: 045110002

Mail: hassleholm@hakantorp.com

 Öppettider:

Måndag – Fredag 07:15-16:30

Lunchstängt 12:00-12:45